Home / Categorieën / Algemeen Nieuws / BOA’s Bodegraven krijgen nieuwe boot

BOA’s Bodegraven krijgen nieuwe boot

Bodegraven – Zaterdagochtend 11 mei is de nieuwe boot van de buitengewoon opsporings ambtenaren van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk officieel in gebruik genomen. Dit gebeurde op de veiligheidsdag die vandaag gehouden wordt 

Burgemeester van der Kamp heeft de boot vanmorgen voorzien van een speciale sticker. Dit gaat om een sticker die de ontheffing voor de Reeuwijkse plassen zichtbaar maakt. Nadat dit is gedaan zijn de rondvaarten voor de kinderen gestart. Kinderen kunnen op de veiligheidsdag meevaren met de boot van de BOA’s. De veiligheidsdag duurt nog tot 16.00 uur.

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Iedere redacteur werkt mee op vrijwillige basis. Ook redacteur worden? Neem contact op!

Bekijk ook

Gedupeerde ziet eigen fiets gaan en belt 112

Gouda – Een gedupeerde van een fietsendiefstal zag vanmiddag zijn eigen fiets gaan. De fiets …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *