Home / Categorieën / Evenementen / Rrrollend Gouda van start

Rrrollend Gouda van start

Gouda – Vrijdagmiddag 10 mei is rond 17.00 uur het foodtruck festival Rrrollend Gouda van start gegaan op het evenementsterrein Goudasfalt een de Gouderaksedijk.

Op het festival staan tientallen foodtrucks met veel verschillende gerechten. Er is een mooi assortiment samen gesteld door de organisatie en natuurlijk de foodtruck houders. Er is echt voor iedereen wel iets te vinden. Lekkere veggie burgers? Kipsate? Poffertjes of hotdogs? Het is er allemaal te vinden. En uiteraard nog veel meer dan dat. Alles begeleid onder live jazz muziek op het podium dat over het hele terrein te horen is.

Na het eten nog even lekker koffie drinken? Dat kan uiteraard, ook Vers Gebrandweer staat er met hun geweldige brandweerwagen omgebouwd tot coffee to go afhaalpunt. Het festival is de rest van het weekend nog te bezoeken. Na de start avond gister is hetfestival vandaag open vanaf 14.00 uur tot 23.00 uur. Zondag zijn ze zelfs al vanaf 12.00 uur open en kan je ook lekker lunchen! Zondag avond sluiten ze om 21.00 uur, na die tijd is het weer wachten op een volgende editie.

De eentree van het evenement is gratis. Er is geadviseerd om op de fiets of lopend te komen, vanaf de Veerstal vaart het pondje van Goudasfalt om je voor €1 euro over te brengen. Mocht je toch met de auto komen kan je parkeren op het parkeerterrein, dit kost je €5 euro.

 

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Iedere redacteur werkt mee op vrijwillige basis. Ook redacteur worden? Neem contact op!

Bekijk ook

Gratis ijs voor patienten GHZ

Gouda – Aankomende zaterdag 6 juli kan iedereen gratis ijs eten voor het Groene Hart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *