Home / Categorieën / Algemeen Nieuws / Bus met gasflessen in brand, 24ste autobrand

Bus met gasflessen in brand, 24ste autobrand

Gouda – Zaterdagochtend rond 00.55 uur is er weer een autobrand geweest in Gouda. Dit keer weer op de Oosthoef, dit was de tweede autobrand op de Oosthoef.

Ter plaatse stond er een bedrijfsbus in brand. De politie heeft de omgeving ruim afgezet omdat ze niet wisten wat er precies in de brand stond. Even later toen de brandweer er was werd duidelijk dat er gasflessen achter in de bus stonden en werd alles op alles gezet om de situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen.

Gelukkig heeft de brandweer een ernstig scenario weten te voorkomen, de gasflessen zijn niet ontploft. De brand is snel geblust en de gasflessen zijn voor alle veiligheid uit de bus gehaald.

Dit was alweer de 24ste autobrand in Gouda. De politie heeft direct in de wijk een zoekactie gestart, ook kwamen van getuigen diverse tips binnen. Dit heeft nog steeds weinig resultaat. Heeft u tips naar aanleiding van de autobranden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Iedere redacteur werkt mee op vrijwillige basis. Ook redacteur worden? Neem contact op!

Bekijk ook

Politie houd man zonder rijbeijws, ID, apk en verzekering aan

Waddinxveen – De politie heeft vanmiddag een man gecontroleerd, na controle bleek er zoveel mis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *