Home / Categorieën / Incidenten / Brand / Grote brand in bedrijfspand

Grote brand in bedrijfspand

Waddinxveen – Vanavond rond 19.00 uur is een grote brand ontstaan in een bedrijfspand aan de Staringlaan. Toen de brandweer aankwam stond het volledige pand al in de brand.

Al snel werd opgeschaald naar middelbrand, niet veel later werd ook opgeschaald naar grote brand. De brandweer is met groot materieel ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Een groot gebied rondom de brand is uit voorzorg afgezet. Ook is de N207 afgesloten in verband met de overtrekkende rook, het gaat hierbij om het stuk tussen Boskoop en Waddinxveen. De weg is hier in beide richtingen dicht.

Omstanders hebben het er over gehad dat er mogelijk asbest vrij zou komen. De brandweer heeft eerder vanavond laten weten dat er uit metingen is gebleken dat dit niet het geval was. Wel zit er op het voorste deel van het pand een dak met asbest delen. Deze is door de brandweer nat gehouden.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend.

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Iedere redacteur werkt mee op vrijwillige basis. Ook redacteur worden? Neem contact op!

Bekijk ook

Brugstraat dicht door gaslekkage bij restaurant

Bodegraven – Door een gaslekkage is de Brugstraat sinds ongeveer 16.20 uur afgesloten. De lekkage …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *