Home / Categorieën / Algemeen Nieuws / Make-over voor zebrapad in Waddinxveen

Make-over voor zebrapad in Waddinxveen

Waddinxveen – Het zebrapad aan de Kerkweg-Oost heeft vanmorgen een make-over gekregen door leerlingen van de Theo Thijssenschool. Dit naar aanleiding van een idee van de zevenjarige Mouna.

Het gaat om het zebrapad net onder de hefbrug, Mouna bedacht hier een mooie make-over voor. De ondergrond van het zebrapad is hierbij in diverse vrolijke kleuren geschilderd. Dit gebeurde door kinderen uit groep twee, zij hielpen de aannemer met het verven van het zebrapad. Het zebrapad werd helft voor helft geverfd, het verkeer werd rond het afgesloten deel begeleid door twee verkeersregelaars.

Bij het verven is gezorgd dat de witte strepen behouden zijn zodat het zebrapad juridisch en verkeerskundig voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het idee van Mouna is één van de creative initiatieven van de inwoners om het Sleutelkwartier bruisender en levendiger te maken.

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Ook redacteur worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook

Gouda krijgt een maandelijkse soepavond

Gouda – Vanaf donderdag 5 december zullen er voortaan maandelijks soepavonden organiseren voor Gouwenaars met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *