Home / Categorieën / Incidenten / Brand / Grote brand in loods

Grote brand in loods

Waddinxveen – Zondag op maandag nacht 1 juni is rond 3.15 uur brand uitgebroken op de Winterdijk. De brand is al snel opgeschaald naar grote brand. 

Volgens de brandweer gaat het om een brand in een hobbyloods op een volkstuinen complex. Tijdens de brand is in de ruime omgeving een explosie gehoord. De brandweer had moeite om de brand te kunnen bereiken, dit omdat de brand op een eiland was. De waterwinning is door de brandweermannen handmatig afgelegd, dit omdat de Winterdijk met voertuigen niet begaanbaar is.

Tijdens de bestrijding van de brand is de Brugweg afgesloten tussen de Middelburgseweg en de Henegouwerweg, de afsluiting is van toepassing voor al het verkeer. Mensen in onder andere Reeuwijk Dorp kunnen last hebben van stank naar aanleiding van de brand. De brandweer zal nog enige tijd druk zijn met het nablussen van de brand.

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Ook redacteur worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook

Meerdere woningen zonder stroom door mogelijke blikseminslag

Gouda – Op de Rentmeesterslag zijn vanavond meerdere woningen zonder stroom komen te zitten. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *