Home / Categorieën / Evenementen / Dit weekend 9 velden voor Gouda Beach Experience

Dit weekend 9 velden voor Gouda Beach Experience

Archief foto

Gouda – Aankomend weekend is het weer zover, het is weer tijd voor Gouda Beach Experience. Dit jaar gaat het groter worden van ooit, het evenement krijgt namelijk in het totaal uiteindelijk 9 velden op de Markt.

Van 5 tot en met 8 juli is het zover, er zullen dan weer diverse demonstraties en toernooien plaatsvinden. In eerste instantie zal gestart worden op vier velden. Zaterdag zullen de overige 5 velden neergelegd worden, hierdoor komen er nog 3 velden meer dan vorig jaar. Er is al jaren lang een grote animo voor het evenement, daardoor groeit het evenement de laatste jaren erg hard. De ruimte op de Markt is beperkt, het evenement zit hier nu bijna op zijn maximale grote.

Van der Hammen laat aan het AD weten dat er met veel passen en meten misschien nog wel een tiende veld bij zou passen. Maar dat het daarna wel echt ophoud op de Markt. Ook laat hij weten dat ze er niet over peinzen om een andere locatie te zoeken voor het evenement. Volgens van der Hammen is de markt een prachtige locatie voor zo een evenement. Dit jaar zullen er weer verschillende toernooien plaatsvinden op de Markt.

Zo zullen er toernooien zijn voor vrienden, bedrijven en leraren. Maar daarnaast zijn er ook nog genoeg andere activiteiten, zo is er ook Yoga en Voetvolley. Ook komen er via de Brede School veel Goudse basisscholen langs. Natuurlijk kan je ook genieten van de professionele volleyballers die komen spelen op de markt. Uiteindelijk zal de zondag zoals gebruikelijk zondag een groot deel in het teken staan van de familie, dan zal er van alles te doen zijn voor de hele familie.

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Iedere redacteur werkt mee op vrijwillige basis. Ook redacteur worden? Neem contact op!

Bekijk ook

Gratis ijs voor patienten GHZ

Gouda – Aankomende zaterdag 6 juli kan iedereen gratis ijs eten voor het Groene Hart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *