Home / Categorieën / Evenementen / Gratis ijs voor patienten GHZ

Gratis ijs voor patienten GHZ

Fotobron: Facebookpagina GHZ

Gouda – Aankomende zaterdag 6 juli kan iedereen gratis ijs eten voor het Groene Hart Ziekenhuis. Dit kan bij Davids Gelato op de Lange Tiendeweg, zo meld het ziekenhuis via hun facebook pagina. Ook zaterdag 13 juli heb je nog deze mogelijkheid.

Het ziekenhuis laat weten dat David Hoppenbrouwers de eigenaar van Davinds Gelato op deze manier wil helpen om het ziekenhuis aan Vrienden (donateurs) te werven. Deze stichting realiseert projecten die erop gericht zijn het verblijf in het ziekenhuis van patienten en hun familie zo comfortabel mogelijk te maken. Ook de mascotte van het Groene Hart ziekenhuis Freek de Giraffe zal aanwezig zijn tijdens deze dagen. De kinderen kunnen met hem op de foto, leuk en gezellig om even langs te komen dus

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Iedere redacteur werkt mee op vrijwillige basis. Ook redacteur worden? Neem contact op!

Bekijk ook

Nieuwe natuurspeelplaats in Goudse Hout

Gouda – Sinds kort is er een nieuwe natuurspeelplaats voor kinderen te vinden in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *