Home / Categorieën / Algemeen Nieuws / Nieuwe natuurspeelplaats in Goudse Hout

Nieuwe natuurspeelplaats in Goudse Hout

Foto: Raymond Aarsman

Gouda – Sinds kort is er een nieuwe natuurspeelplaats voor kinderen te vinden in het Goudse Hout. De speelplaats is gerealiseerd omdat de Groenalliantie Midden-Holland dit graag wilde. Nadat afgelopen maart hier een bijeenkomst over geweest is, is de speeltuin onlangs in gebruik genomen.

De speeltuin is gerealiseerd ter hoogte van het recreatieveld in het Goudse Hout. De Groenallienatie van Staatsbosbeheer heeft voor de komende jaren een kwaliteitsprogramma samengesteld om te investeren in hun gebieden. Eén van deze projecten was de natuurspeelplaats in Gouda. Kinderen worden in deze speelplaats uitgedaagd te spelen in een natuurlijke omgeving van water, grasland, moeras en bos. In het gebied zijn verschillende spelmogelijkheden gemaakt die de fantasie en activiteiten van kinderen moeten ondersteunen.

De speelplek is voor kinderen van 4 tot 12 jaar uit de directe omgeving, maar uiteraard zijn kinderen uit een groter gebied natuurlijk welkom om ook gezellig te komen spelen!

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Iedere redacteur werkt mee op vrijwillige basis. Ook redacteur worden? Neem contact op!

Bekijk ook

Politie houd man zonder rijbeijws, ID, apk en verzekering aan

Waddinxveen – De politie heeft vanmiddag een man gecontroleerd, na controle bleek er zoveel mis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *