Home / Categorieën / Algemeen Nieuws / Marechaussee houd Reeuwijkers aan voor mensensmokkel

Marechaussee houd Reeuwijkers aan voor mensensmokkel

Foto: Pixabay

Reeuwijk – De marechaussee heeft drie verdachten aangehouden op verdenking van mensensmokkel, het gaat hierbij om verdachten uit Reeuwijk en Capelle aan den IJssel. Ze zouden mensen hebben gesmokkeld uit Syrië en Libië.

Dit bleek uit onderzoek dat is gedaan, de verdachte haalde de illegalen naar Nederland onder andere via Italië en Griekenland. Voor de smokkel werd gebruik gemaakt van vervalste documenten en visa. Er zijn in Reeuwijk meerdere spullen in beslag genomen nadat hier huizen zijn doorzocht. De verdachte zijn vrijgelaten in afwachting van het onderzoek, dit omdat de feiten al enkele jaren geleden zouden zijn gepleegd.

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Iedere redacteur werkt mee op vrijwillige basis. Ook redacteur worden? Neem contact op!

Bekijk ook

Processierups, ook in diverse speeltuinen gesignaleerd

Gouda – In diverse speeltuinen is de processierups gesignaleerd in onze gemeente. De rups is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *