Home / Categorieën / Algemeen Nieuws / Politie houd man zonder rijbeijws, ID, apk en verzekering aan

Politie houd man zonder rijbeijws, ID, apk en verzekering aan

Archief foto

Waddinxveen – De politie heeft vanmiddag een man gecontroleerd, na controle bleek er zoveel mis te zijn dat de auto in beslag genomen is en de man is aangehouden.

De politie heeft vanmiddag een auto aan de kant gezet voor een controle. De man bleek geen vaste woon of verblijfplaats te hebben, ook had hij geen rijbewijs, kon hij geen ID tonen en was de APK van zijn auto verlopen. Daarnaast was de auto waarin de man reed niet verzekerd.

Dat was nog niet alles, de man had naast de bovenstaande overtredingen ook nog 2 boetes open staan van bij elkaar ruim 2700 euro. Vanwege het niet betalen van één van deze boetes heeft de politie de auto buiten gebruik gesteld en afgesleept. De man is aangehouden en moet 35 dagen zitten voor zijn openstaande boetes. Ook is hij voor alle 4 de overtredingen die hij vandaag maakte bekeurd.

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Iedere redacteur werkt mee op vrijwillige basis. Ook redacteur worden? Neem contact op!

Bekijk ook

Processierups, ook in diverse speeltuinen gesignaleerd

Gouda – In diverse speeltuinen is de processierups gesignaleerd in onze gemeente. De rups is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *