Home / Plaats / Gouda / Meerdere woningen zonder stroom door mogelijke blikseminslag

Meerdere woningen zonder stroom door mogelijke blikseminslag

Gouda – Op de Rentmeesterslag zijn vanavond meerdere woningen zonder stroom komen te zitten. De exacte oorzaak is niet bekend, al hebben veel buurtbewoners het er over dat de bliksem in sloeg in één van de woningen.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de situatie te controleren. Meerdere woningen zouden volgens getuigen korte tijd zonder stroom hebben gezeten. Twee van de woningen zitten langer zonder stroom. De brandweer heeft uiteindelijk verder geen brand aangetroffen.

Stedin en de woningbouwcorporatie zijn ter plaatse gekomen en hebben de situatie overgenomen van de aanwezige hulpdiensten. Wat de exacte schade is en hoe lang de woningen zonder stroom zitten is niet bekend.

Foto’s: Remco F. Gerritse

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Ook redacteur worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden

Reeuwijk – Vrijdagmiddag 15 november is er een gasleiding geraakt bij werkzaamheden aan het Drieblad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *