Home / Categorieën / Evenementen / Sinterklaas is aangekomen in Gouda

Sinterklaas is aangekomen in Gouda

Foto: Remco F. Gerritse

Gouda – Het is weer zover, Sinterklaas is weer in het land. Ook in het mooie Gouda is hij weer aangekomen. Vanmorgen rond 10.15 uur meerde hij aan met zijn boot aan het Regentesseplantsoen.

De Sint is welkom geheten door de burgemeester en is daarna op zijn paard gestapt en de binnenstad doorgetrokken. Hier heeft hij vele kinderen toegezwaaid en ontmoet, met sommige heeft hij zelfs een handje geschud. Met zijn vele pieten was het een aardige stoet door de stad.

Veel ouders en kinderen stonden langs de route en hebben genoten van dit mooie spektakel, kinderen kregen uiteraard lekkers van de pieten. Uiteindelijk is de Sint aangekomen bij het stadhuis op de Markt.

Het feest in de stad is nog niet ten einde, de hele middag zijn er nog allerlei activiteiten voor de kids te doen. Zo zijn er op diverse plekken in het centrum pieten actief die de kinderen de ins en outs van het vak leren.

Remco was voor ons aanwezig bij de intocht en heeft een mooie foto serie gemaakt. De intocht gemist of jezelf wellicht terugzien op één van de foto’s? Kijk ze dan hieronder nog eens rustig door.

Heb jij mooie foto’s van de intocht die je met ons wil delen? Tag ons dan op Facebook of Twitter. Of mail ze naar tip@groenehartactueel.nl

Ingezonden via Social Media:

Over Redactie

De redactie doet erg hun best jou te voorzien van het laatste nieuws uit het Groene Hart. Ook redacteur worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook

Goudse Cheyenne (12) vermist

Gouda – Sinds afgelopen vrijdag 15 november is de 12 jarige Goudse Cheyenne Dickhooff vermist. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *