Home / Fotograaf worden?

Fotograaf worden?

Onze website draait 100% op vrijwilligers. Iedereen die meewerkt aan de website doet dit omdat hij/zij dit leuk vindt. Wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers en fotografen. Lijkt jou het ook leuk om fotograaf te worden? Lees dan even rustig deze pagina door. Mocht je na het lezen nog steeds interesse hebben neem dan gerust contact op. Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Ook dan horen wij het graag.

Het lijkt je dus leuk om fotograaf te worden? Dat kan! Hier zijn we uiteraard heel blij mee! Zoals je al gelezen hebt doen wij dit allemaal vrijwillig vanuit onze hobby. Dit moet dus ook voor jou gelden, wij hebben geen mogelijkheid om onze fotografen te betalen. Wel kun je via onze website makkelijk geld bijverdienen met je fotografie hobby.

Als fotograaf voor Groene Hart Actueel ben je vrij om te staan en gaan waar je wil. Al verwachten we wel als je vaste vrijwilliger wordt dat je op regelmatige basis foto’s aanlevert. Dit kan van verschillende nieuwsfeiten zijn, net wat jij leuk vindt om te fotograferen. Je fotografeert ook alleen wanneer jou dat uit komt. Ben je dus een keer te druk met je studie of werk? Dan is dit voor ons geen probleem!

Wat wij vragen:
– Minimaal 18 jaar
– In het bezit van een goeie camera en ervaring met fotografie
– Je bent een echte teamplayer

 

Wat wij bieden
– Een gezellig team
– Mogelijkheid op doorgroeien
– Mogelijkheid tot bijverdienen met je foto’s

Voor aanmeldingen kan onderstaand formulier worden ingevuld. Voor vragen neem gerust contact op via de contactpagina.