Home / Over ons

Over ons

Groene Hart Actueel is ontwikkeld vanuit een passie voor media, fotografie en journalistiek. We draaien volledig op vrijwilligers en doen allemaal ons uiterste best om het nieuws aanbod zo groot mogelijk te maken voor jou als bezoeker.

De oprichter van de website is Ricardo Ernst. Na jaren lang voor verschillende persbureau’s gewerkt te hebben vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen wat resulteerde in deze site. Ons doel is om gezamelijk zo veel mogelijk nieuws te verzamelen en verspreiden. Dit doen wij onder andere samen met onze partners, ook leveren wij beeld en informatie aan verschillende grote en kleine media. Diverse media waar wij aan leveren of mee samenwerken zijn te vinden onder het kopje “onze partners”.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die het leuk vinden om te schrijven voor onze website, voor ons te fotograferen of die op een andere manier hun steentje bij willen dragen. Lijkt jou dit leuk om te doen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op.